Honda Civic е вече с девето поколение




Японски група започна глобяването на Европейската модификация хечбек Civic девето поколение , които ще отидат на "гишетата" в началото на следващата година.
Мястото на постоянно "местожителство" на Honda Civic девето поколение е заводът в английския град Суиндън,където се пройзвеждат най-продаваните модели, излезли от 1997 г. насам.Хечбекът ще бъде първи път с три двигателя - бензинов агрегат обем от 1.4 и 1.8 литра капацитет 99 и 140 к.с. съответно, и модернизиране на 148 к.с дизел с обем от 2.2 литра. В края на Honda производство през следващата година Civic ще се приспособят към новия 1.6-литров дизелов двигатели с турбо технология. Двигателят развива 120 к.с. при 4000 об. / мин и 300 Nm въртящ момент при 2000 об. / мин.
Основната версия на девето поколение на Honda Civic е на цена от £ 16,495. Списъкът оборудването и по-специално включени климатик, електропакет, алуминиеви джанти размер от 16 цола, аудио система с USB и MP3, мултифункционален дисплей, технология за икономия на гориво Stop & Start.
В Honda обяви, че следващата година групата ще удвои броя, произведени в завода в Suyindone машини. Заедно с Civic и джаз миникартата на британската компания ще регулира производството на новото поколение на кросоувъра CR-V. Увеличеният капацитет ще позволи на Honda да се създаде Suyindone 500 нови работни места. бутони към социални мрежи

Сподели

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More