Nissan GT-R


Когато от Nissan съобщиха, че са приготвили тоталния “убиец” на Porsche 911 Turbo и компания, споменаха също така, че в списъка с екстрите ще прибавят и пакетът, предназначен за по-екстремни изживявания – Track Pack.
Е, може да се каже, че пакетът е вече факт. Проектиран с идеята “да предостави на желаещите бъдещи собственици и тестови пилоти качествата на автомобил, подготвен изцяло за пистите”, Track Pack включва по-спортно окачване, спрямо това на стандартния Nissan GT-R, въздуховоди в близост до спирачките и нов модел джанти.
Интериора на по-екстремния GT-R доминира с Recaro седалки, решени в синьо и разположена по средата на централната конзола табела с надпис “Track Pack”. За да свалят някой и друг килограм от масата на Годзилата, задните седалки са премахнати.

Мощността, обаче не се различава от тази на “обикновения” Nissan GT-R. 3,8-литровия V6 произвежда злонамерените 550 к.с. (405 кВт), които на свой ред с участието и на други фактори, “изстрелват” двуместния GT-R до 96 км/ч за 2,7 секунди.

Спортистът ще се появи в шоурумовете на Nissan от идния март с цена, започваща от 188 407 лв.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Сподели

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More